Χριστουγεννιάτικα βιβλία απο τις εκδόσεις Σταμούλη (Άθως Παιδικά)

Ορθόδοξα παιδικά βιβλία φτιαγμένα με κέφι, με αγάπη για το παιδί, με παιδαγωγική γνώση και καλλιτεχνική αρτιότητα. Βιβλία που μπορούμε να διαβάσουμε με τα παιδιά μας και που θα τους αφήσουν μια ζεστή ανάμνηση από τα παιδικά τους χρόνια για όλη τους τη ζωή. Ιδανικά και για δασκάλους καθώς επίσης και κατηχητές που αναζητούν ποιοτικά βοηθήματα για τους μαθητές τους.
 
 
Χριστούγεννα Είναι
ΒΑΚΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΣΑΛΩΝΙΔΟΥ
Σελίδες: 28
 
Μια έκρηξη χρωμάτων προσεγγίζει το χαρμόσυνο γεγονός της θείας Γέννησης και συμπληρώνεται από ένα λιτό κείμενο που αγγίζει με άμεσο τρόπο την παιδική ψυχή. Οι υπέροχες εικόνες κολλάζ που το συνοδεύουν <μιλούν>και άλλοτε αντλούν την έμπνευση από την παιδική ζωγραφική, άλλοτε δε από τη βυζαντινή τέχνη, παραμένοντας παράλληλα σε ενότητα με το ιδιαίτερο τρυφερό ύφος της εικονογράφου. Το βιβλίο θα συγκινήσει τα παιδιά, αλλά και θα θυμίσει στους μεγάλους το αληθινό νόημα των Χριστουγέννων.
 
  
Η Γέννηση του Χριστού μας
ΠΑΛΙΑΚΗ ΜΑΡΙΝΑ, ΠΑΛΙΑΚΗ ΕΛΠΙΔΑ
Σελίδες: 14

Ποιος αρχάγγελος επισκέφτηκε την Παναγία; Ποια ζωάκια ζέσταιναν τον μικρό Χριστό; Τι συμβολίζουν τα δώρα που πρόσφεραν οι Μάγοι; Τα παιδιά μαθαίνουν για τη γέννηση του Χριστού μας, μέσα από τις πανέμορφες αγιογραφίες του Τζώρτζη, που βρίσκονται στο καθολικό της Ι. Μ. Διονυσίου Αγίου Όρους. Ταυτόχρονα ξεκινούν ένα υπέροχο ταξίδι γνωριμίας με τη Βυζαντινή τέχνη.
 
 
Ποιος Έκλεψε τα Δώρα των Μάγων;
ΚΑΤΣΟΥ-ΚΑΝΤΑΝΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
Σελίδες: 56

Το ξέρεις ότι τα Δώρα των Μάγων υπάρχουν; Ότι μπορείς να τα δεις, ακόμη και να τα αγγίξεις; Διάβασε μια υπέροχη Χριστουγεννιάτικη ιστορία που θα σου μάθει ένα μεγάλο μυστικό που αξίζει να το φυλάξεις για πάντα. Παίξε, χρωμάτισε, βρες το δρόμο, λύσε σπαζοκεφαλιές και πέρασε τα Χριστούγεννα παρέα με τους Μάγους και τα θαυμαστά τους δώρα.
 
 
Χριστούγεννα/Christmas - Με γιορτινές κατασκευές και χειροτεχνίες/I love to craft
ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Σελίδες: 16
Ένα πρωτότυπο βιβλίο με δραστηριότητες για την περίοδο των Χριστουγέννων. Περιλαμβάνει μια υπέροχη αφίσα Α3 με την εικόνα της Γεννήσεως φιλοτεχνημένη από την Χριστίνα Δουληγέρη. Το καραβάκι των Χριστουγέννων.
Χρωμοσελίδες για να μάθουν τα παιδιά χρωματίζοντας το ιδιόμελο «Τι σοι προσενέγκωμεν Χριστέ;» και πολλά λαμπερά αυτοκόλλητα. Δίγλωσση έκδοση (ελληνικά-αγγλικά).
Περισσότερες προτάσεις στο: http://www.stamoulis.gr/paidika.aspx 



Σχόλια