Χριστουγεννιάτικα βιβλία από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Η ΜΑΓΙΣΣΟΥΛΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ
Από 4 ετών.
Συγγραφέας: ΡΩΣΣΗ-ΖΑΙΡΗ ΡΕΝΑ
Share Εικονογράφηση: ΚΑΠΑΤΣΟΥΛΙΑ ΝΑΤΑΛΙΑ
Σειρά: ΦΡΑΟΥΛΙΤΣΑ ΑΠΟ 4 ΕΤΩΝ
Αριθμός σελίδων: 56
Η Λαλαμπρίνα είναι η πιο άτακτη μαγισσούλα του κόσμου. Κουνάει το μαγικό της ραβδάκι και κάνει του κόσμου τις σκανταλιές. Κι όταν παραμονές Πρωτοχρονιάς επισκέπτεται τη θεία της τη Λιλί, φάλαινες με ροζ φουστίστες κάνουν πιρουέτες στο μπάνιο, σκουλήκια νιαουρίζουν, κόκκινοι δράκοι ξερνούν κατακόκκινα μπαλόνια, τα παιχνίδια του Αϊ-Βασίλη μεταμορφώνονται σε βατραχάκια που λένε τα κάλαντα κι ολόκληρος ο Βόρειος Πόλος γίνεται άνω κάτω!

Η ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΣ
Από 7 ετών.
Συγγραφέας: ΤΣΙΑΜΠΑΛΗ ΚΕΛΕΠΟΥΡΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ
Share Εικονογράφηση: ΚΟΝΤΑΙΟΥ ΑΙΜΙΛΙΑ
Σειρά: ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ ΑΠΟ 7 ΕΤΩΝ
Αριθμός σελίδων: 64
Ο Αταξίμ, ο πιο σκανταλιάρης από τους καλικάντζαρους, μπαίνει στο σπιτάκι της γιαγιάς Σοφίας με διάθεση για μεγάλες κατεργαριές.
- Όλα θα τα καταστρέψω, όλα θα τα μπουρδουκλώσω, και λόγο σε κανέναν δε θα δώσω! φωνάζει με περηφάνια στους άλλους καλικάντζαρους.
Εκεί όμως τον περιμένει μια λευκή, παχουλή και… τριχωτή έκπληξη, που θ’ αλλάξει απρόσμενα τα σχέδιά του!

Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ
Ηλικιακή Ομάδα: ΠΑΙΔΙΑ 4+
Σελίδες: 16
Μεταφραστής: ΠΕΝΥ ΨΥΧΟΓΙΟΥ
Διάβασε την ιστορία για τη γέννηση του μικρού Χριστού και φτιάξε τη δική σου φάτνη! Εικόνες που ξεπετάγονται, σκηνικά που μπορεί να φωτιστούν, φιγούρες για τη φάτνη σου είναι μόνο μερικές από τις απίθανες εκπλήξεις που κρύβονται σε αυτό το βιβλίο. Στη θήκη που βρίσκεται στο τέλος του βιβλίου θα βρεις τα σκηνικά για να στήσεις τη δική σου φάτνη. Δες πώς έχουν μαζευτεί όλοι γύρω από το μικρό Χριστό!

 

Σχόλια