Ένα δώρο για τον καθένα


Πόσα δώρα μπορεί να φτιάξει κανείς μ'ένα τόπι ύφασμα που είναι κόκκινο, ζεστό και τόσο, μα τόσο Χριστουγεννιάτικο; Μα φυσικά ένα δώρο για τον καθένα!
Μια γλυκιά και πολύ τρυφερή ιστορία που μιλάει για την αξία του δώρου και τη χαρά που νιώθει κάποιος όταν δίνει. Την αξία του δώρου, που δεν μετριέται από το πόσο κόστισε, ούτε από το πόσο μεγάλο είναι, ούτε φυσικά από το πόσο φανταχτερό περιτύλιγμα έχει, αλλά από την φροντίδα και την ειλικρινή αγάπη που κάποιος το προσφέρει.

Μια ιστορία για το θαύμα της αγάπης που μπορεί να μετατρέψει ακόμα και το πιο ταπεινό ρελάκι σε χαμόγελο και πηγή χαράς.

Κι η ζεστασιά που νοιώθουν όσοι το φορούν; Είναι από το μαγικό κόκκινο χρώμα του υφάσματος ή από το μαγικό άγγιγμα εκείνων που με αγάπη το έραψαν...Διαβάζοντας την ιστορία δεν θα αναρωτηθείτε πια. Η δύναμη της αγάπης είναι τόση, που φτάνει να τυλίξει με τη ζεστασιά της, όσους με ειλικρίνεια την προσφέρουν και με ευγνωμοσύνη τη δέχονται.

Ένα χριστουγεννιάτικο βιβλίο με υπέροχες εικόνες, γεμάτες ζεστασιά και απαλότητα, ακριβώς όπως τα συναισθήματα των πρωταγωνιστών του.

Ένα βιβλίο από τις εκδόσεις "Ίκαρος - Παιδικά" που θα λατρέψουν τα παιδιά!

Και μην το χάσετε....


Αυτό το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, οι Εκδόσεις Ίκαρος και το βιβλιοπωλείο Ευριπίδης σας προσκαλούν σε μια διαδραστική παρουσίαση του βιβλίου: Ένα δώρο για τον καθένα – Μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία.

Ελάτε να διαβάσουμε μαζί το παραμύθι που μας μαθαίνει πώς να φτιάξουμε ένα δώρο για τον καθένα. Θα φτιάξουμε στολίδια, θα βάλουμε φωτάκια, θα στολίσουμε μαζί το χριστουγεννιάτικο δέντρο, και θα ετοιμάσουμε τα πακέτα με τα δώρα! Κι όλα αυτά με ένα τόπι κόκκινο ύφασμα!

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, στις 12:00 το μεσημέρι, στο Νέο βιβλιοπωλείο Ευριπίδης στην Κηφισιά: Λ. Κηφισίας 310,  τηλ. 210 8075792

Σχόλια