Χριστουγεννιάτικα βιβλία

Τσερόνιμο Στίλτον - Το μυστήριο των ξωτικών
Ο αγαπημένος ήρωας των παιδιών, σε μια γιορτινή περιπέτεια στο Β. Πόλο. Με το ιδιαίτερο χιούμορ τους, την ζωντανή και πρωτότυπη εικονογράφηση, τη χαρούμενη διάθεση και τις ευφάνταστες ιστορίες τους, τα βιβλία του Τζερόνιμο Στίλτον έχουν αγαπηθεί από τα παιδιά σε όλο τον κόσμο. Στο βιβλίο αυτό οι μικροί μας φίλοι θα ακολουθήσουν το δαιμόνιο ποντικό μέχρι ρο εργαστήρι το Άι-Βασίλη και μαζί θα διερευνήσουν το μυστήριο των ξωτικών.

Το βιβλίο τελειώνει με πολύ όμορφες προτάσεις για χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες που περιλαμβάνουν από χαρτοκοπτική μέχρι μαγειρική! Μια απολαυστική πρόταση για δώρο τις μέρες των γιορτών!
Εκδόσεις Κέδρος



Ξαφνικά Χριστούγεννα.
Σε κείμενο και εικονογράφηση του Αλέξη Κυριτσόπουλου, παρακολουθούμε τον Δράκο Φρίκη σε μια από τις νυχτερινές του εξορμήσεις με σκοπό να φάει τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα της πόλης.
Ο Φρίκης θα συνεχίσει να τρώει και να στεναχωρεί τα παιδιά μέχρι που πέφτει πάνω στην Τιτίκα. Το δικό της δέντρο δεν τ΄ρωγεται γιατί είναι ζωγραφιστό. Η Τιτίκα που δεν φοβάται τους δράκους που τρώνε Χριστουγεννιάτικα δέντρα, θα βοηθήσει τον δράκο Φρίκη σε μια δύσκολη στιγμή και θα τον κάνει να καταλάβει πόση θλίψη φ΄ρενι με την πράξη του στις καρδιές των παιδιών.
Μαγειρεύοντας έξοχα μερικά από τα πιο γνωστά κλασσικά παραμύθια, ο Αλέξης Κυριτσόπουλος θα βοηθήσει την Τιτίκα να βγάλει από την κοιλιά του μεγάλου δράκου όλα τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα αλώβητα, αφού από τη λαιμαργία του ο Φρίκης τα είχε καταπιεί αμάσητα, και με το φιλί της να τον μεταμορφώσει στον ωραίο πρίγκιπα Μήτσο που ποιος ξέρει όταν η Τιτίκα μεγαλώσει μπορεί και να την παντρευτεί!
Εκδόσεις Κέδρος

Σχόλια