Η ωραιότερη ιστορία που γράφτηκε ποτέ - Το χαμένο βιβλίο.


Mια βουτιά στα κλασσικά παραμύθια. Μια πρόσκληση να βυθιστούμε στη μαγεία τους και μια πρόκληση να το τολμήσουμε. Η σειρά "Η ωραιότερη ιστορία που γράφτηκε ποτέ", αναλαμβάνει να γνωρίσει στα παιδιά μερικά από τα πλέον κλασσικά έργα της παιδικής λογοτεχνίας, με ένα τρόπο έξυπνο, περιπετειώδες και σίγουρα πρωτότυπο.
Το πρώτο βιβλίο της σειράς, "Το χαμένο βιβλίο", μας μιλά για την ωραιότερη ιστορία που γράφτηκε ποτέ και η οποία εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από τις σελίδες του βιβλίου, λίγες ώρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του. 
Τι σχέση έχει με αυτό ο Πίτερ Παν, ο Κάπτεν Χουκ και τα χαμένα παιδιά; Και τι ζητάει ένα πιστόλι λέιζερ στην κλασσική ιστορία του James M. Barrie; Γιατί απαγορεύτηκε η διδασκαλία της λογοτεχνίας στα σχολεία, έκλεισαν οι βιβλιοθήκες και τα βιβλιοπωλεία; Ποιος έχει συμφέρον από όλα αυτά και πως μπορούν δυο μικρά παιδιά με τη βοήθεια της εκκεντρική θείας τους να φέρουν την τάξη στο χάος που δημιουργήθηκε στις σελίδες των κλασσικής λογοτεχνίας;

'Ολα αυτά και πολλά ακόμα θαυμάσια περιμένουν τα παιδιά στις σελίδες αυτού του βιβλίου, που ευτυχώς δεν εξαφανίστηκε. Σίγουρο είναι ότι αυτή η παράξενη "παραμυθοσαλάτα" θα αφήσει στα παιδιά την πιο ωραία γεύση! Ανακαλύψτε κι εσείς τα βιβλία της σειράς, πριν κάποιο ξόρκι τα εξαφανίσει!



Συγγραφέας:  Edward Berry
Μεταφραστής:  Κλεοπάτρα Ελαιοτριβιάρη
Εικονογράφος:  Stefano Turconi
Εκδόσεις: Μεταίχμιο

Σχόλια